Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Puurpapendrecht.nl

Inloggen of inschrijven

Annemarie Pierhagen-Abbring

Over Annemarie

Buurt pluspunten

Diversiteit aan mensen. In Bij Bosshardt is iedereen welkom ongeacht afkomst/ religie. Jong en oud, verstandelijk beperkt of psychiatrisch... Je bent welkom, uniek, waardevol en geliefd in Gods ogen!!

Werk

Ik werk als sociaal cultureel werkster in Bij Bosshardt Papendrecht. (Buurtsteunpunt van het Leger des Heils). Als niet-Papendrechtse ben ik wel graag op de hoogte van het wel en wee van deze gemeente om onze bezoekers ook op een juiste manier te kunnen informeren. We organiseren wekelijks activiteiten voor jong en oud!!

Vrije tijd

Ik hou van lezen, haken, breien, borduren, kaarten maken. Tevens maak ik kraamcadeautjes door van een geboortekaartje een babyschoentje te maken.

Meer informatie

Ik zou graag Bij Bosshardt wat meer op de kaart willen zetten. Er is nog zoveel eenzaamheid... en veel mensen weten niet dat ze ook voor een luisterend oor bij ons terecht kunnen... Iedereen is bij ons van harte welkom voor een gratis kopje koffie en thee!! Onze openingstijden zijn ook te vinden op Facebook: Bij Bosshardt Papendrecht